Vacature: Handige voorman/-vrouw

Beschrijving

Bent u een handige duizendpoot met een hart voor de natuur en krijgt u energie van in de buitenlucht werken? Wij zijn op zoek naar een hardwerkende en gezellige collega die ons kan helpen om ecologische oplossingen voor onze klanten te realiseren!

Bats & Birds is een jong en snelgroeiend bedrijf in de Hoeksche Waard, gespecialiseerd in o.a. nestkasten voor de huismus, vleermuis en gierzwaluw. Daarnaast maken we gebouwen ‘ongeschikt’ als er gerenoveerd, geïsoleerd of gesloopt gaat worden. Ook voeren we ecologisch werk op maat uit, zoals inspecties op hoogte.

Bij ons krijgt u veel verantwoordelijkheid. U draait en denkt mee in een gevarieerd productieproces, van nestkasten voor gierzwaluwen tot navigatieschermen voor vleermuizen. Na een inwerkperiode gaat u zelfstandig aan de slag om huisvesting te leveren of als onderdeel van een bouw-, renovatie- of sloopproject locaties ongeschikt te maken. U bent proactief in werkprocessen structureel verbeteren en richt zich op resultaat, veiligheid en klantvriendelijkheid.

Vaardigheden - Waarnaar zijn wij op zoek?

Beloning - Wat hebben we u te bieden?

Klinkt dat alles als de perfecte baan voor u? Stuur dan uw motivatiebrief en cv naar jeroen@batsbirds.nl en wie weet bent u binnenkort onze nieuwe collega! Kent u iemand anders die voor bovenstaande functie in aanmerking komt? Dan appreciëren we het enorm als je deze vacature die persoon deelt. Wij behandelen al onze sollicitaties op een vertrouwelijke manier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.