Vacature: Handige voorman/-vrouw

Beschrijving

Ben jij een handige duizendpoot met een hart voor de natuur? Krijg jij energie van het bedenken, maken en plaatsen van oplossingen voor (beschermde) dieren? Dan is een baan als allround voorman/-vrouw zeker iets voor jou!

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme oplossingen voor huisvesting van o.a. de huismus, vleermuis en gierzwaluw. Daarnaast maken we gebouwen ‘ongeschikt’ of natuurvrij, bijv. als er gerenoveerd of gesloopt gaat worden en voeren we ecologisch werk op maat uit, zoals inspecties op hoogte.

Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid! Je draait en denkt mee in een gevarieerd productieproces, van nestkasten voor de gierzwaluw tot navigatieschermen voor vleermuizen. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag om huisvesting te verzorgen of locaties ongeschikt te maken voor bewoning als onderdeel van een bouw-, renovatie- of sloopproject. Je bent proactief in het structureel verbeteren van de werkprocessen en richt je op resultaat, veiligheid en klantgerichtheid.

Vaardigheden - Wat zoeken we in jou?

Beloning - Wat bieden wij jou?

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar jeroen@batsbirds.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe allround voorman of voorvrouw! 

Ken je iemand anders waarvoor deze functie mogelijk interessant is? Dan zouden we het tof vinden als je deze vacature deelt met die persoon. 

Alle sollicitaties behandelen wij vertrouwelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.