Vacature: Allround medewerker

Beschrijving

Ben je een handige duizendpoot met een hart voor de natuur en krijg je energie van in de buitenlucht werken? Wij zijn op zoek naar een hardwerkende en gezellige collega die ons kan helpen om ecologische oplossingen voor onze klanten te realiseren!

Bats & Birds is een jong en snelgroeiend bedrijf in de Hoeksche Waard, gespecialiseerd in o.a. nestkasten voor de huismus, vleermuis en gierzwaluw. Daarnaast maken we gebouwen ‘ongeschikt’ als er gerenoveerd, geïsoleerd of gesloopt gaat worden. Ook voeren we ecologisch werk op maat uit, zoals inspecties op hoogte.

Als allround medewerker heb je een zeer afwisselende functie. Zo draai je mee in ons productieproces en onze buitendienst, waarbij je  nestkasten en ecologische voorzieningen vervaardigt en plaatst. Na een inwerkperiode ga je in teamverband aan de slag om kwalitatieve producten te maken en klanten te helpen. 

Vaardigheden - Wat zoeken wij in jou?

Beloning - Wat hebben wij jou te bieden?

Klinkt dat alles als de perfecte baan? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar jeroen@batsbirds.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Ken je iemand anders die voor deze functie in aanmerking komt? Dan waarderen we het heel erg als je deze vacature wilt delen met die persoon. Wij behandelen al onze sollicitaties vertrouwelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.