Vacature: Allround medewerker

Beschrijving

Ben jij een handige duizendpoot met een hart voor de natuur en krijg je energie van werken in de buitenlucht? Wij zijn op zoek naar een hardwerkende en gezellige collega die ons kan helpen om ecologische oplossingen te realiseren voor onze klanten!

Bats & Birds is een jong en snelgroeiend bedrijf in de Hoeksche Waard, gespecialiseerd in o.a. nestkasten voor de huismus, vleermuis en gierzwaluw. Daarnaast maken we gebouwen ‘ongeschikt’ als er gerenoveerd, geïsoleerd of gesloopt gaat worden en ook voeren we ecologisch werk op maat uit, zoals inspecties op hoogte.

Als allround medewerker heb je een zeer afwisselende functie. Zo draai je mee in de productie en de buitendienst, waarbij je naast het produceren van nestkasten en ecologische voorzieningen deze ook zelf zal gaan plaatsen. Na een inwerkperiode ga je in teamverband aan de slag om kwalitatieve producten te maken en klanten te helpen. 

Vaardigheden - Wat zoeken we in jou?

Beloning - Wat bieden wij jou?

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar jeroen@batsbirds.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! 

Ken je iemand anders waarvoor deze functie misschien interessant is? Dan zouden we het tof vinden als je deze vacature deelt met die persoon. 

Alle sollicitaties behandelen wij vertrouwelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.