Vacature: Medewerker buitendienst

Beschrijving

Sta jij graag met je voeten in de klei en ga je altijd tot het gaatje? Wij zoeken een enthousiaste medewerker buitendienst, die energie krijgt van werken in de buitenlucht. Help jij ons om ecologische oplossingen te plaatsen voor onze klanten?

Bats & Birds is een jong en snelgroeiend bedrijf in de Hoeksche Waard, gespecialiseerd in de productie en plaatsing van nestkasten voor o.a. huismus, vleermuis, gierzwaluw en andere dieren. Daarnaast maken we gebouwen natuurvrij als er gerenoveerd, geïsoleerd of gesloopt gaat worden en ook voeren we ecologisch werk op maat uit, zoals inspecties op hoogte.

Als medewerker buitendienst heb je een zeer afwisselende functie. Je draait mee in de buitendienst waar je nestkasten of andere ecologische voorzieningen zal plaatsen en gebouwen of locaties natuurvrij maakt. Nadat je goed bent ingewerkt ga je zelfstandig met een team op pad.

Vaardigheden - Waarnaar zijn wij op zoek?

Beloning - Wat hebben wij u te bieden?

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar jeroen@batsbirds.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Ken je iemand anders waarvoor deze functie misschien interessant is? Dan zouden we het tof vinden als je deze vacature deelt met die persoon.

Alle sollicitaties behandelen wij vertrouwelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.